Vermogens- en Estate planning

Vermogensplanning
Vermogen kunt u opbouwen met een eigen woning en door te sparen en te beleggen. Wij kunnen u bij het beheren van dit vermogen ondersteunen. Daarbij vormen uw wensen en voorkeuren natuurlijk het uitgangspunt.
Samen met u kijken we naar de mogelijkheden die het best bij u passen. Dit doen we door de beste opties te vergelijken bij banken, verzekeraars en vermogensbeheerders. Wij adviseren u bij inkoop en wijzen u op de kostenstructuur in relatie tot prestatie. En we kijken voor u naar de onafhankelijkheid en transparantie van de aanbieder. 

Estate planning
Estate planning heeft tot doel een opgebouwd vermogen fiscaal zo voordelig mogelijk over te dragen aan uw erfgenamen. Zodat uw nabestaanden zonder financiële problemen verder kunnen met hun leven.
Om te zorgen dat uw erfgenamen op de juiste manier kunnen beschikken over het door u opgebouwde vermogen informeren wij u graag uitvoerig in een persoonlijk gesprek. Voor ons is het daarbij van groot belang dat u een goed beeld krijgt van wat er straks met uw vermogen gebeurt en bij wie het terecht komt. Zo’n gesprek gaat dan ook niet alleen over geld. Het gaat ook over mensen en zaken die u na aan het hart liggen zoals uw levenspartner, uw kinderen en kleinkinderen en uw eigen huis of bedrijf. En juist daarom is het zo belangrijk dat uw nalatenschap zo ongeschonden mogelijk en in overeenstemming met uw wensen wordt overgedragen.