Verkoop

Een goede verkoopprijs
Wanneer u uw huis verkoopt probeert u dit voor de best mogelijke prijs te doen. Het bedrag is immers direct van invloed op uw eigen financiële positie en daarmee ook op de nieuwe woning die u eventueel zou willen aankopen. Doordat wij ons vooral richten op Nijmegen en omgeving beschikken we over gedetailleerde kennis van de lokale woningmarkt zijn we instaat om altijd tot een zeer goede verkoopprijs te komen.

Aangenaam en efficiënt
In goed overleg met u bepalen we de juiste strategie om de verkoop van uw woning onderscheidend te laten zijn. We nemen tevens altijd alle juridische aspecten volledig met u door. En we informeren alle betrokken partijen tegen welke voorwaarden een eventuele verkoop plaatsvindt. Zodat uw woning op een aangename en efficiënte manier wordt verkocht en er niemand achteraf voor ongewenste verrassingen komt te staan.

Energielabel
Nederland kent een verplicht energielabel voor woningen. Door dit label zijn de energieprestaties, en daarmee de totale maandlasten, van een huis veel inzichtelijker geworden. Een gunstig energielabel is dan ook direct van invloed op de nog af te sluiten hypotheek. En daarmee stimuleert het de verkoop. Het is daarom verstandig om te investeren in uw woning en zo de energielasten terug te dringen. Wij kunnen u adviseren welke verbeteringen er nodig zijn om het energierendement van uw woning te vergroten.

Extra diensten
Naast de verkoop van uw woning kunt u bij ons ook optioneel gebruik maken van onze extra diensten zoals een bouwtechnische keuring, de leegstandwet, een taxatie of een verkoopstyling.

De makelaarsdiensten van Langen & Partners