Verhuren

De juiste huurder

Als verhuurder wilt u graag de juiste persoon vinden voor uw woning. Het zoeken, bereikbaar zijn en afspraken maken kan echter nogal wat tijd kosten waardoor het even kan duren voor een geschikte huurder zich heeft aangediend. Daarom helpen we u graag om het hele traject in goede banen te leiden.

Het hele traject

Om te beginnen stellen we in overleg met u een profiel op van de huurder die u zich wenst zodat we gericht kunnen gaan zoeken. Kandidaten die zich vervolgens melden en voldoen aan uw criteria worden door ons begeleid bij het bezichtigen van het huis. En is er sprake van serieuze belangstelling dan zorgen wij ervoor dat de nieuwe huurder onder de juiste voorwaarden, en met een goed huurcontract, kan intrekken in uw woning.

Leegstandswet

Het tijdelijk verhuren van een koophuis kan een oplossing zijn voor mensen die een nieuwe woning hebben gekocht maar de oude nog niet verkocht. U kunt dan een beroep doen op de leegstandswet. Door deze wet is het mogelijk om een periode van dubbele woonlasten financieel te overbruggen. Wij kunnen u adviseren over de exacte inhoud van leegstandswet en wanneer u er aanspraak op kunt maken.

Vastgoedmanagement

Wij zijn ook thuis op het gebied van vastgoedmanagement en informeren u daarover graag in een persoonlijk gesprek. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.

De makelaarsdiensten van Langen & Partners