Sandra Langen-dortmans

Sandra Langen-Dortmans
Financieel specialist, directeur Langen & Partners

Sandra Langen-Dortmans

“Als financieel adviseur en coach voor particulieren en ondernemers zie ik vaak hoe geld de kwaliteit van ons leven bepaalt. Veel mensen leven voor het geld. Vanuit ervaring weet ik echter dat het ook anders kan. Geld kan de mens ook dienen. Maar dit lukt meestal alleen wanneer een route wordt gekozen die past bij iemands persoonlijkheid.

Voor een goed advies is het voor mij van belang dat klanten duidelijk krijgen waar ze zich goed bij voelen en wat ze echt willen. Daarom help ik ze met het ontdekken en doorgronden van hun persoonlijke drijfveren zodat ze voor zichzelf de juiste keuzes kunnen maken voor hun toekomst. En dan kan geld een goed middel zijn om een tevreden leven te kunnen leiden.

Ik ben werkzaam in de financiële sector sinds 1990. In 2005 ben ik gestart met Langen & Partners. Binnen ons bedrijf richt ik mij vooral op hypotheken, levensverzekering, assurantiën, consumptief krediet, financial life planning en mediation. Daarnaast vervul ik als directeur van Langen & Partners nog verschillende functies in branche gerelateerde denktanks.”

E: s.langen@langenenpartners.nl

“Vanuit ervaring weet ik dat geld de mens ook kan dienen”
  • sandra
  • bob
  • paul
  • rob
  • vincent

Het verhaal van Langen & Partners