Het bedrijf

Full-service makelaardij en financiële dienstverlening
Langen & Partners opende officieel haar deuren op 1 juli 2005 aan de Oranjesingel in Nijmegen als een full-service kantoor op het gebied van makelaardij en financiële dienstverlening. Wij verzorgen de volgende makelaarsdiensten, aankoop, verkoop en taxaties. Op financieel gebied kunt u bij ons terecht voor hypotheken, assurantiën, belastingconsult, vermogensplanning en estateplanning.

Sinds onze start is zowel de huizen- als de financiële markt behoorlijk in beweging. En dit vraagt van een modern bureau om mee te bewegen met alle veranderingen, op de hoogte te blijven van de actualiteiten, je expertise uit te breiden met de behoeften van de markt en vooral de nodige flexibiliteit. Daarom hebben we ons aanbod de afgelopen jaren uitgebreid met financial life planning en mediation en volgen onze medewerkers en partners met enige regelmaat cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Net als veel burgers en bedrijven in dit land is ook ons kantoor de laatste jaren een aantal keren verhuisd. Nadat we in 2012 onze werklocatie hadden verplaatst naar de Stijn Buysstraat, zijn we sinds 1 juni 2015 gevestigd aan de Groesbeekseweg 246-A te Nijmegen. In dit nieuwe pand zijn we nog beter in staat om u van dienst te zijn, zeker met het oog op de faciliteiten die passen bij onze uitgebreidere aanbod. 

 

Vanaf 1-1-2017 is de financiële dienstverlening van Langen & Partners een onderdeel van Peters Assurantiën

  • Kamer van Koophandel nummer 09164977
  • Erkend Financieel Dienstverlener AFM vergunningnummer 12016010 (bemiddeling en advies)
  • Geregistreerd Financial Life Planner (RLP®) van The Kinder institute of Life Planning
  • Erkend Wealth Mentor Financial DNA
  • Permanente Educatie (PE)
  • Verzekerd voor beroepsaansprakelijkheid zoals vereist door de Wet op het financieel  toezicht (Wft)

 

Het verhaal van Langen & Partners