FinanciŽle planning

Geld als middel
Ieder mens heeft zijn eigen levensdoelen en drijfveren die hem of haar bewegen en inspireren. En het is juist deze passie die mensen motiveert en hen een gevoel van geluk kan bezorgen in het leven. Een middel dat men daarbij kan gebruiken is geld.

Financieel plan
Om uw geld op een juiste manier in te zetten kan het verstandig zijn om een goed financieel plan te maken. Daarvoor is het allereerst wel belangrijk om te ontdekken wat uw dromen en doelen nu precies zijn en op welke manier die kunnen worden behaald. Zijn uw wensen u eenmaal duidelijk dan is het een kwestie van prioriteiten stellen en een financiële planning maken.

Zelfkennis
Om te zorgen dat u tot de juiste kennis komt voor een gedegen financieel plan gaan we gesprekken met u aan zodat u meer inzicht krijgt in uw persoonlijke drijfveren maar ook in uw eigen houding ten opzichte van uw financiën. Door een transparante vertrouwensrelatie met u op te bouwen en samen met u een uitgebreid gedragsprofiel op te stellen bent u veel beter instaat om de juiste financiële keuzes te maken en zo te komen tot een beter en gelukkiger leven.

Balans tussen leven en geld
Aangezien iedereen ouder wordt en uw persoonlijke situatie in de loop van uw leven verandert is het wel noodzakelijk om uw financiële planning voortdurend bij te sturen. Dit is een doorlopend proces. Trouwen, verhuizen, een nieuwe baan, een onderneming starten, minder werken of met pensioen: het zijn allemaal veranderingen die consequenties hebben voor uw financiële positie en waar u continu op moet inspelen. Wij kunnen u helpen en ondersteunen zodat u de juiste balans kunt houden tussen leven en geld in deze verschillende fases van uw bestaan.