Aankoop

Weloverwogen
Het kopen van een woning moet goed voelen en goed zijn. Het is voor u een grote financiële gebeurtenis en er staan behoorlijke belangen op het spel. Wij helpen u graag om dit in goede banen te leiden en te zorgen dat u uw beslissingen weloverwogen en zorgvuldig neemt.

De juiste woning
Wonen is een belangrijk onderdeel van het dagelijks leven. Een huis moet een plek zijn die helemaal bij u past en waar u zich prettig voelt. Een goed gevoel betekent echter niet automatisch ook een goede aankoop. Om te voorkomen dat u na verloop van tijd wordt geconfronteerd met tekortkomingen en gebreken die u in uw eerste emotie totaal over het hoofd heeft gezien, kijken wij kritisch en objectief met u mee naar de woning. Zodat u een juiste en verstandige keuze kunt maken.

Betaalbaar
Om prettig te kunnen leven is het van groot belang dat uw nieuwe onderkomen ook betaalbaar is. En blijft! Wij informeren u uitgebreid over uw rechten en plichten als koper en geven u advies over een reële aankoopprijs. En we zoeken samen met u naar een hypotheek die bij u past. Voor nu en in de toekomst.

Team
Ons werk richt zich voornamelijk op Nijmegen en omgeving. Daardoor beschikken wij over een uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt en de actuele prijzen. En omdat we zowel makelaars als financieel adviseurs in ons team hebben zijn we instaat om snel te schakelen tussen aankoop en financiering. Dit alles kan bij het kopen van uw huis van doorslaggevende betekenis zijn.

De makelaarsdiensten van Langen & Partners