Vorige | Volgende

Wilhelminasingel 1 - 4 NIJMEGEN

Vraagprijs € 110.000 k.k.

Neem contact met ons op

024-3243533

info@langenenpartners.nl

Omschrijving

Tegen het stadscentrum van Nijmegen aan vind je in de wijk stadscentrum/Altrade, de Wilhelminasingel. Deze singel kreeg de naam Wilhelmina Helena Paulina Maria, koningin der Nederlanden van 1890 tot 1948. Monumentale objecten maken deel uit van de Wilhelminasingel, een van de mooiste straten van Nijmegen. Het is een levenslustige wijk waar mensen van alle leeftijden wonen. De Wilhelminasingel is...

Kenmerken

Soort woning
Studio
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
-1906

Omschrijving

Tegen het stadscentrum van Nijmegen aan vind je in de wijk stadscentrum/Altrade, de Wilhelminasingel. Deze singel kreeg de naam Wilhelmina Helena Paulina Maria, koningin der Nederlanden van 1890 tot 1948. Monumentale objecten maken deel uit van de Wilhelminasingel, een van de mooiste straten van Nijmegen.

Het is een levenslustige wijk waar mensen van alle leeftijden wonen. De Wilhelminasingel is een zijstraat van de Oranjesingel met veel groen. Op loopafstand bevindt zich het centrum en het Centraal station.

Op deze prachtige singellocatie bevind zich ook de Sint Annastraat. Tijdens de Vierdaagse feesten beter bekend als de Via Gladiola, achtergrond van het binnenkomen van de lopers, vormt een prachtige gevelwand met vrijwel uitsluitend monumentale objecten die onderdeel uitmaken van de 19e eeuwse stadsuitleg.

Begane grond:
Entree, gang, trap naar souterrain met witgoedopstelling en stalling fietsen.

Studio 4:
Begane grond (woonopp. ca 26m2)

De studio bevindt zich op de begane grond aan de achterzijde van het pand en deze bestaat uit een ruime kamer met openslaande deuren naar de gedeelde zonnige achtertuin. In de studio is een internet en een TV aansluiting aanwezig. De studio heeft een hoog plafond en de vloer is voorzien van laminaat. Naast de keuken bevindt zich een ruimte die nu ingedeeld is als slaapkamer. Maar U heeft ook de mogelijkheid om boven de keuken gebruik te maken van een hoogslaper. Via de hal heb je toegang tot een gedeelde badkamer één verdieping lager en een toilet op dezelfde verdieping. Deze deel je met de bewoners van studio 3 en 5. De tegels op de vloer van de badkamer zijn antraciet, op de wand wit en tot boven aan betegeld.
De studio heeft een eigen keukenblok van 150 cm lang met een 4-pits keramische kookplaat, koelkast met diepvriesvakje, spoelbak en een mechanische recirculatie afzuigkap met een klepkast erboven en witte tegels tegen de achterwand. In het souterrain bevindt zich een wasmachine en droogtrommel aansluiting.

Woonvereniging:
Alle appartementen in de woning vallen binnen de woonvereniging Wilhelminasingel 1 te Nijmegen. Deze woonvereniging kent een aantal gemeenschappelijke voorzieningen en onzelfstandige woonruimtes van verschillende grootte. De gemeenschappelijke voorzieningen zijn een gezamenlijke entree, tochtportaal, gang, gemeenschappelijke sanitaire voorzieningen, bergruimtes en een gemeenschappelijke wasruimte met wasmachine en droger. De gemeenschappelijke sanitaire voorzieningen zijn alle van een luxe afwerkingniveau.

Wat is een woonvereniging?
De keuze voor een woonvereniging heeft te maken met de opzet van de woonruimte en de organisatie. De woonvereniging biedt een heldere organisatievorm van het gemeenschappelijk eigendom. De woonvereniging is de juridische eigenaar van het gehele pand. De leden zijn de economische eigenaren. Als je een studio koopt wordt je automatisch lid van de woonvereniging. De leden krijgen het exclusieve recht van bewoning en gebruik van hun privéruimten en delen het gezamenlijke gebruik van de gemeenschappelijke ruimten van het pand (gang, toilet, wasruimte, keuken, tuin etc.).
De woonvereniging heeft regels (statuten) die zijn vastgelegd in een notariële akte. In deze statuten staan de rechten en plichten van de leden. De vereniging heeft een voorzitter, secretaris en penningmeester.
In de woonvereniging wordt afgesproken wat de servicekosten zijn. De servicekosten bestaan uit de gebruikskosten, opstalverzekering, beheerskosten, reserveringen voor onderhoud. De rekening van de vereniging wordt beheerd door de penningmeester.
Het is verstandig om naast de statuten ook een gebruiksreglement op te stellen. Hierin staan praktische zaken die de leden met elkaar overeenkomen.

Notariskosten worden gedeeld door uittredend lid en nieuw lid van de woonvereniging.Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Studio
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
26 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Foto's

Kaart Wilhelminasingel 1 - 4 NIJMEGEN

naar Wilhelminasingel 1 - 4 NIJMEGEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand